Treball de Fi de Màster [43036]
Castillo Zambudio, Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Master's Dissertation
Título variante: Trabajo de Fin de Máster
Fecha: 2017-18
Resumen: Contextualització En termes generals, es tracta de desenvolupar de manera individual, i guiat pel tutor assignat, un treball de finalització de màster, que podrà presentar caràcter experimental o no depenent de l'objectiu proposat, i que haurà d'abordar un tema directament relacionat amb la millora, la gestió i/o el control de qualitat en matèries primeres o en aliments processats d'origen animal. Al final del mòdul, l'alumne elaborarà una memòria escrita del treball realitzat que serà presentada i defensada de forma oral davant una comissió d'avaluació en sessió pública. Objectiu Elaboració i defensa, per part de l'alumne, d'un treball fi de màster en l'àmbit de coneixements definit en la Memòria del Màster.
Resumen: Contextualization It is generally about developing a final project work, individually, and guided by the assigned tutor, which might be experimental or not, depending on the intended purpose. An issue directly related to the improvement, management and / or quality control of raw materials or processed foods of animal origin must be addressed. At the end of the module, the student will prepare a written report of the work that will be presented and defended orally to an evaluation committee in public session. Objective Preparation and defense of a final master project, in the field of knowledge, defined in the Master Report.
Resumen: Contextualización En términos generales, se trata de desarrollar de modo individual, y guiado por el tutor asignado, un trabajo de fin de máster, que podrá presentar carácter experimental o no dependiendo del objetivo propuesto, y que deberá abordar un tema directamente relacionado con la mejora, la gestión y/o el control de calidad en materias primas o en alimentos procesados de origen animal. Al final del módulo, el alumno elaborará una memoria escrita del trabajo realizado que será presentada y defendida de forma oral ante una comisión de evaluación en sesión pública. Objetivo Elaboración y defensa, por parte del alumno, de un trabajo fin de máster en el ámbito de conocimientos definido en la Memoria del Máster.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: 4313796 [4313796]
Plan de estudios: Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]Català
3 p, 69.8 KB

Anglès
3 p, 70.2 KB

Castellà
3 p, 69.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-07, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir