Estadística I [102386]
Márquez Cebrián, Maria Dolores
Martínez Legaz, Juan Enrique
Vilà Carnicero, Xavier
Esnaola Acebes, Mikel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Statistics I
Fecha: 2017-18
Resumen: L'objectiu de l'assignatura és que l'estudiant comprengui i sigui capaç d'utilitzar les eines d'anàlisi de dades i probabilístiques que són necessàries per abordar l'estudi de la inferència estadística. En aquest sentit, l'assignatura està clarament lligada, pel que fa a la seva aplicació immediata, a l'assignatura Estadística II. Tanmateix, les competències en anàlisi de dades i eines probabilístiques que l'estudiant ha adquirit en aquesta assignatura són de gran utilitat en d'altres matèries del grau, com microeconomia, macroeconomia, econometria i, en general, totes aquelles en les que els fenòmens aleatoris tinguin un paper important.
Resumen: The aim of this course is that students understand and are able to use data analysis and the basic probabilistic tools that are necessary to address the study of statistical inference. In this sense, the subject is clearly linked, in terms of its immediate application, to the course Statistics II. However, the skills in data analysis and probabilistic tools that the student has acquired in this course are also useful in other subjects, such as microeconomics, macroeconomics, econometrics and, in general, those in which random phenomena play an important role.
Resumen: El objetivo de la asignatura es que el estudiante comprenda y sea capaz de utilizar las herramientas de análisis de datos y probabilísticas que son necesarias para abordar el estudio de la inferencia estadística. En este sentido, la asignatura está claramente ligada, en cuanto a su aplicación inmediata, con la asignatura Estadística II. Sin embargo, las competencias que el estudiante adquiere en esta asignatura son de gran utilidad en otras materias del grado, como las de microeconomía, macroeconomía, econometría y, en general, todas aquellas en las que los fenómenos aleatorios tengan un papel importante.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Administració i Direcció d'Empreses [2501572] ; Economia [2501573]
Plan de estudios: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
6 p, 84.9 KB

Anglès
5 p, 82.0 KB

Castellà
6 p, 83.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-07, última modificación el 2020-11-01   Favorit i Compartir