Història de l'antropologia [101276]
Clua Fainé, Maria Montserrat
Sanchez Garcia, Jose
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Historia de la antropología
Date: 2017-18
Abstract: Es tracta d'una assignatura anual de segon de grau i traça el desenvolupament històric de l'antropologia des de la seva consolidació com a disciplina acadèmica a la segona meitat del segle XIX fins als principals desenvolupaments teòrics posteriors a la Segona Guerra Mundial. El seu objectiu formatiu primordial és donar coherència històrica a les lectures que es fan de forma dispersa i que són sistematitzades de maneres molt diferents a la resta de les assignatures del grau. En finalitzar el curs l'alumnat hauria de ser capaç de donar raó de: a) Les característiques generals, teòriques i metodològiques de les diferents escoles o corrents que s'han succeït en la història de l'antropologia; b) Les tesis i desenvolupaments principals de cadascun dels/les autors/es considerats/des.
Abstract: Es una asignatura anual de segundo del grado y traza el desarrollo histórico de la antropología desde su consolidación como disciplina académica en la segunda mitad del siglo XIX hasta los principales desarrollos teóricos posteriores a la Segunda Guerra Mundial. Su objetivo formativo primordial es dar coherencia histórica a las lecturas que se hacen de forma dispersa y que son sistematizadas de maneras muy diferentes al resto de las asignaturas del grado. Al finalizar el curso el alumnado debería ser capaz de: a) Las características generales, teóricas y metodológicas de las diferentes escuelas o corrientes que se han sucedido en la historia de la antropología; b) Las tesis y desarrollos principales de cada uno de los / las autores / as considerados / as.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Antropologia social i cultural [2500256]
Study plan: Graduat o Graduada en Antropologia Social i Cultural [821]Català
7 p, 95.4 KB

Castellà
7 p, 95.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-07, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir