Idioma castellà per a traductors i intèrprets 1 [101284]
Pardina Cosculluela, Iván Lorenzo
Igarreta Fernández, Alba
Julià Luna, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Spanish as a foreign language for translators and interpreters 1
Título variante: Idioma castellano para traductores e intérpretes 1
Fecha: 2017-18
Resumen: L'assignatura "Idioma Castellà per a Traductors i Intèrprets 1" es concep com una assignatura alternativa al pla d'estudis del Grau en Traducció i Interpretació destinada als alumnes estrangers que, en el marc dels diferents programes d'intercanvi, estan cursant un semestre o un curs a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta assignatura té com a objectiu principal ampliar, millorar i consolidar els coneixements de llengua espanyola de l'alumnat.
Resumen: The subject "Spanish Language for Translators and Interpreters 1" is conceived as an alternative subject in the curriculum of the Degree in Translation and Interpretation for foreign students who, in the framework of the different exchange programs, are studying a semester or A course at the Universitat Autònoma de Barcelona. This subject has as main objective to expand, improve and consolidate the knowledge of Spanish language of the students.
Resumen: La asignatura "Idioma Castellano para Traductores e Interpretes 1" se concibe como una asignatura alternativa en el plan de estudios del Grado en Traducción e Interpretación destinada a los alumnos extranjeros que, en el marco de los distintos programas de intercambio, están cursando un semestre o un curso en la Universitat Autònoma de Barcelona. Esta asignatura tiene como objetivo principal ampliar, mejorar y consolidar los conocimientos de lengua española del alumnado.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Traducció i Interpretació [2500249]
Plan de estudios: Grau en Traducció i Interpretació [822]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 84.1 KB

Anglès
6 p, 84.2 KB

Castellà
5 p, 82.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-07, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir