Finca Son Jover
Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

Data: 2014
Resum: A los pies del Puig de Santa Magdalena (Inca), ya son 4 las generaciones al frente de esta finca agrícola y ganadera. Con una producción completamente ecológica, las ovejas son todas de razas autóctonas por ser las mejor adaptadas al clima, para producir los quesos reconocidos tanto en la isla como fuera. Margalida Seguí se ha incorporado como joven agricultora para seguir los pasos de su madre y su padre trabajando en la granja.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original, no s'utilitzin amb finalitats comercials i se'n reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: La revuelta al campo
Document: Vídeo
Matèria: Experiències inspiradores ; Sobirania alimentària





Finca Son Jover

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG)
Documents gràfics i multimèdia > Vídeos

 Registre creat el 2017-07-10, darrera modificació el 2023-06-11



   Favorit i Compartir