Horticultura ecológica y apicultura en Monesterio
Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

Data: 2014
Resum: Ester y Juan Carlos son de origen rural pero empezaron una actividad distinta de la de sus padres. En particular se dedican a la horticultura ecológica para consumo propio y a la apicultura para producción de miel para la venta. Ha sido posible instalar el colmenar gracias a una financiación participativa de una red de confianza. Actualmente los ingresos económicos no son suficientes y se vuelve necesario desarrollar actividades complementarias. Ester, además de campesina y apicultora, es capacitadora en Agroecología.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original, no s'utilitzin amb finalitats comercials i se'n reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: La revuelta al campo
Document: Vídeo
Matèria: Experiències inspiradores ; Soberanía alimentaria





Horticultura ecológica y apicultura en Monesterio

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG)
Documents gràfics i multimèdia > Vídeos

 Registre creat el 2017-07-10, darrera modificació el 2023-06-11



   Favorit i Compartir