Treball de Fi de Grau [102187]
Estapé Dubreuil, Gloria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Trabajo de Fin de Grado
Date: 2017-18
Abstract: Segons el Reial Decret pel que s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials (RD 1393/2007 de 29 d'Octubre) el Treball Final de Grau ha d'estar orientat a l'avaluació de competències associades al títol. El TFG constitueix la culminació del procés d'aprenentatge dels estudiants del Grau, i els permet demostrar que són capaços d'integrar coneixements i habilitats per dur a terme un treball de tipus professional dins l'àmbit d'Empresa i Tecnologia.
Abstract: Según el Real Decreto por el que se establece la ordenación de las enseñanzas universitarias oficiales (RD 1393/2007 de 29 de Octubre) el Trabajo Final de Grado debe estar orientado a la evaluación de competencias asociadas al título. El TFG constituye la culminación del proceso de aprendizaje de los estudiantes del Grado, y les permite demostrar que son capaces de integrar conocimientos y habilidades para llevar a cabo un trabajo de tipo profesional dentro del ámbito de Empresa y Tecnología.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Empresa i Tecnologia [2501232]
Study plan: Graduat o Graduada en Empresa i Tecnologia [948]Català
4 p, 78.1 KB

Castellà
4 p, 77.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2020-02-01   Favorit i Compartir