Treball de Final de Grau [103958]
Paz Torres, Olga
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Trabajo de Fin de Grado
Data: 2017-18
Resum: D'acord amb l' article 12. 7 del Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre, per el que s'estableixen els ensenyaments universitaris oficials, el Treball de Fi de Grau ha d'estar orientat a l'avaluació de les competències associades al títol. El TFG té uns elements propis basats en l'avaluació de les competències en les quals s'enmarca el Grau de Relacions Laborals, sent el principal objectiu formatiu de l'assignatura que l'estudiant relacioni de manera transversal les diverses matèries del grau. Per altra banda, es tracta d'una assignatura que avalua en una part molt substancial la capacitat de treball autònoma per part de l'estudiant. El gruix de les diferents activitats formatives del TFG s'agrupa sota 4 més específiques: Activitats dirigides, supervisades, autònomes i, finalment, activitats d'avaluació. El pes de l'activitat autònoma, com s'ha descrit abans, és determinant. Les característiques generals del TFG es deriven del que disposa el RD 1393/2007, segons el qual el TFG no s'identifica amb un treball de recerca de grans dimensions i rellevància, més propi dels estudis de màster, doctorat o postgrau, per això la seva extensió màxima hauria de ser d'unes 12. 500 paraules, per un treball de 12 ECTS, com el del grau de Relacions Laborals. La Facultat de Dret concedeix la màxima importància acadèmica al TFG i estima que és un mitjà adequat per incrementar la qualitat i l'exigència en el graus que té assignats laFacultat.
Resum: De acuerdo con el artículo 12. 7 del Real decreto 1393/2007, de 29 de octubre, por el que se establecen las enseñanzas universitarias oficiales, el Trabajo de Fin de Grado tiene que estar orientado a la evaluación de las competencias asociadas al título. El TFG tiene unos elementos propios basados en la evaluación de las competencias en las cuales se enmarca el Grado de Relaciones Laborales, siendo el principal objetivo formativo de la asignatura que el estudiante relacione de manera transversal las diversas materias del grado. Por otro lado, se trata de una asignatura que evalúa en una parte muy sustancial la capacidad de trabajo autónomo por parte del estudiante. El grueso de las diferentes actividades formativas del TFG se agrupa bajo 4 más específicas: Actividades dirigidas, supervisadas, autónomas y, finalmente, actividades de evaluación. El peso de la actividad autónoma, como se ha descrito antes, es determinante. La Facultad de Derecho concede la máxima importancia académica al TFG y estima que es un medio adecuado para incrementar la calidad y la exigencia en los grados que tiene asignados la Facultad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 77.2 KB

Castellà
4 p, 73.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir