Finances I [102329]
Tarrazón Rodón, Maria Antònia
Menéndez Plans, Carlota
Montllor Serrats, Joan
Silaghi, Florina Raluca
Aguilera Malagón, Paulino
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Finance I
Additional title: Finanzas I
Date: 2017-18
Abstract: Aquesta assignatura conté la formació financera bàsica de les titulacions en les quals s'imparteix. Els estudiants hauran d'aprendre el raonament financer i conèixer les seves diferències i semblances amb el raonament propi de l'economia real. L'eix del curs és la naturalesa del mercat financer, la formació de valor en aquest mercat i la seva relació amb la creació de valor per part de les empreses. Aquests problemes s'analitzaran des de la doble perspectiva de les finances: el temps i el risc.
Abstract: This subject introduces students to financial foundations for the degrees to which it belongs. They learn to think in financial terms and get acquainted with the similarities and differences between financial and real economic analysis. The course is centred on the financial market distinctive features and value creation from the twofold perspective of markets and corporations. Topics are studied from the point of view of the two dimensions of Finance: time and risk.
Abstract: Esta asignatura introduce al alumno en los principios básicos de finanzas. Los alumnos se familiarizarán en el razonamiento financiero y en las similitudes y diferencias entre el análisis económico-financiero y real. El curso se centra en las características distintivas de los mercados financieros y la creación de valor desde el doble punto de vista de los mercados y las empresas. Los temas se estudian desde la doble perspectiva del tiempo y del riesgo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Administració i Direcció d'Empreses (anglès) [2501572] ; Economia [2501573]
Study plan: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
6 p, 82.2 KB

Anglès
5 p, 77.6 KB

Castellà
6 p, 83.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir