Virologia [101002]
Ferrer Miralles, Neus (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Villaverde Corrales, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Vázquez Gómez, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Virology
Additional title: Virología
Date: 2017-18
Abstract: Els objectius docents de l'assignatura són l'adquisició per part del alumnes d'uns coneixements fonamentals sobre la biologia, estructura, genètica i evolució dels virus en el marc de la seva patogènia i de les possibilitats farmacològiques i de recerca que ofereix la Virologia. Es farà èmfasi en les aplicacions emergents dels virus en biotecnologia i nanotecnologia, i en la necessitat d'actualització constant d'informació a través de les bases de dades bibliogràfiques.
Abstract: The teaching objectives of the course are the acquisition by students of basic knowledge about the biology, structure, genetics and evolution of viruses within the framework of its pathogenesis and pharmacological possibilities and research opportunities virology can offer in those fields. It will be also focused on emerging applications of the viruses in biotechnology and nanotechnology, and the need for constant updating of information through bibliographic databases.
Abstract: Los objetivos docentes de la asignatura son la adquisición por parte de los estudiantes de unos conocimientos fundamentales sobre la biología, estructura, genética y evolución de los virus en el marco de su patogenia y de las posibilidades farmacológicas y de investigación que ofrece la Virología. Se hará énfasis en las aplicaciones emergentes de los virus en biotecnología y nanotecnología, y en la necesidad de actualización constante de información a través de las bases de datos bibliográficas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Microbiologia [2500502]
Study plan: Grau en Microbiologia [816]Català
7 p, 83.4 KB

Anglès
5 p, 81.1 KB

Castellà
6 p, 81.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-12-22   Favorit i Compartir