Llenguatges Audiovisuals i Expressió Artística [102031]
Barrera Fusté, Jaume
Paris Romia, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Audiovisual Languages and Artistic Expression
Additional title: Lenguajes audiovisuales y expresión artística
Date: 2017-18
Abstract: 1- Utilitzar els llenguatges audiovisuals com element de comunicació fonamental en el decurs de l'assignatura. 2- Lligar la pràctica artística, la pràctica instrumental, la pràctica didàctica i la teoria. 3- Llenguatges audiovisuals. Aplicacions a l'aula. 4- Capacitar als estudiants en el domini de les eines audiovisuals aplicades a l'educació. 5- Utilitzar aquestes eines com a recurs artístics per l'aplicació a l'aula. 6- Recercar instruments audiovisuals i les seves narratives corresponents per fer aplicacions didàctiques.
Abstract: 1- Using audiovisual languages as a fundamental element of communication during the course. 2- Linking artistic practice, instrumental practice, teaching practice and theory. 3- Audiovisual languages. Applications in the classroom. 4- To train students in the domain of audiovisual tools applied to education. 5- Use these tools as artistic resource for classroom application. 6- Rummaging audiovisual instruments and their corresponding narratives for educational applications.
Abstract: 1- Utilizar los lenguajes audiovisuales como elemento de comunicación fundamental en el transcurso de la asignatura. 2- Ligar la práctica artística, la práctica instrumental, la práctica didáctica y la teoría. 3- Lenguajes audiovisuales. Aplicaciones en el aula. 4- Capacitar a los estudiantes en el dominio de las herramientas audiovisuales aplicadas a la educación. 5- Utilizar estas herramientas como recurso artísticos para la aplicación en el aula. 6- Rebuscar instrumentos audiovisuales y sus narrativas correspondientes para hacer aplicaciones didácticas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Educació primària [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]Català
4 p, 77.6 KB

Anglès
4 p, 75.5 KB

Castellà
4 p, 75.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir