Educació física en l'educació primària [102052]
Prat Grau, Maria
Estrada Aguilar, Joan
Galera Pérez, Antonio David.
Coral Mateu, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Physical Education in Primary Schools
Títol variant: Educación física en la educación primaria
Data: 2017-18
Resum: Comprendre els principis pedagògics de l'Educació Física (EF) que contribueixen a la formació personal, cultural i social. Assolir una concepció educativa que valori l'activitat física com a essencial per a la formació integral de la persona. Assolir un coneixement bàsic dels fonaments conceptuals de l'EF. Conèixer el currículum de l'Àrea d'Educació Física a l'etapa d'Educació Primària. Conèixer procediments per a la docència de l'Educació Física a l'etapa d'Educació Primària. Vivenciar en un context de pràctica d'activitat física els continguts de l'assignatura. Progressar en el domini de les competències professionals del magisteri en Educació Primària des de l'àmbit de l'Educació Física.
Resum: Understand the Physical Education (PE) pedagogical principles that contribute to personal, cultural and social development. Achieve an educational understanding that considers physical activity as an essential part for a holistic personal development. Get a basic knowledge of the fundamentals of PE. Know the PE Catalan Curriculum in Primary stage. Know the PE teaching procedures suitable for primary education. Experience PE contents by undertaking practical lessons. Contribute to the improvement of teaching professional skills in primary education settings.
Resum: - Comprender los principios pedagógicos de la Educación Física (EF) que contribuyen a la formación personal, cultural y social. - Lograr una concepción educativa que valore la actividad física como esencial para la formación integral de la persona. - Lograr un conocimiento básico de los fundamentos conceptuales de la EF. - Conocer el currículum de la área de EF en la etapa de Educación Primaria. - Conocer procedimientos para la docencia de la EF en la etapa de Educación Primaria. - Vivenciar en un contexto de práctica de actividad física los contenidos de la asignatura. - Progresar en el dominio de las competencias profesionales del magisterio en Educación Primaria desde el ámbito de la EF.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 79.1 KB

Anglès
5 p, 80.7 KB

Castellà
5 p, 80.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir