Producció d'Aliments Ecològics [103258]
Plaixats i Boixadera, Josefina
Albanell Trullas, Elena
Sala Pallarés, Roser
Such i Martí, Francesc Xavier
Izquierdo Tugas, Maria Dolors
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2017-18
Resum: Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. Els objectius formatius concrets són: 1. - Aprofundir en els fonaments i principis de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental i socioeconòmica. 2. - Conèixer la pràctica del cultiu i conservació de les principals espècies vegetals per alimentació humana i animal. 3. - Comprendre els fonaments científics de la sanitat i benestar animal i la seva relació amb la producció ecològica. 4. - Conèixer els sistemes d'avaluació de la qualitat dels productes ecològics. 5. - Conèixer les normatives vigents de producció i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 85.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2023-08-31



   Favorit i Compartir