Text i context I: japonès [101554]
Altimir Losada, Mercè
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Texto y contexto I: japonés
Data: 2017-18
Resum: La funció d'aquesta assignatura és continuar el desenvolupament de les competències comunicatives de l'estudiant en Idioma Japonès així com la capacitat de traduir de textos no especialitzats senzills en llengua estàndard de tipologia diversa. Es dedicaran 2 ECTS a Idioma i 3 ECTS a traducció. En acabar l'assignatura l'estudiant haurà de ser capaç de: - Comprendre textos escrits de tipologia diversa sobre temes generals d'àmbits coneguts. - Produir textos escrits amb certa complexitat sobre temes personals i temes generals d'àmbits coneguts. - Resoldre problemes de traducció de textos no especialitzats senzills en llengua estàndard de tipologia diversa (expositius, argumentatius, instructius).
Resum: La función de esta asignatura es continuar el desarrollo de las competencias comunicativas del estudiante en Idioma Japonés así como la capacidad de traducir textos no especializados sencillos en lengua estándar de tipología diversa. Se dedicarán 2 ECTS a Idioma y 3 ECTS a traducción. Al acabar la asignatura el estudiante tendrá que ser capaz de: - Comprender textos escritos de tipología diversa sobre temas generales de ámbitos conocidos. - Producir textos escritos con cierta complejidad sobre temas personales y temas generales de ámbitos conocidos. - Resolver problemas de traducción de textos no especializados sencillos en lengua estándar de tipología diversa (expositivos, argumentativos, instructivos).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Estudis de l'Àsia Oriental (xinès) [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
5 p, 83.9 KB

Castellà
5 p, 83.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2018-10-21   Favorit i Compartir