Fisioteràpia en la Patologia de l'Aparell Locomotor III [102980]
Jiménez Marchal, Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Fisioterapia en la Patología del Aparato Locomotor III
Fecha: 2017-18
Resumen: L'assignatura es programa al tercer curs del Grau de Fisioteràpia i forma part del grup de les assignatures de Fisioteràpia de l'aparell Locomotor. Les competències són: Ser capaç de desenvolupar els coneixements adquirits en assignatures prèvies a l'àmbit clínic del tractament de patologies de l'aparell locomotor. Ser capaç de realitzar una valoració funcional de la persona que pateix alguna patologia de l'aparell locomotor i poder elaborar un diagnòstic fisioterapèutic. Saber plantejar els objectius terapèutics i elaborar un pla d'atenció fisioterapèutic. Saber aplicar les diferents tècniques de fisioteràpia i ser capaç d'analitzar, adaptar i controlar els resultats. Resoldre casos clínics susceptibles de tractament fisioterapèutic en l'àmbit de les afeccions del sistema múscul esquelètic.
Resumen: La asignatura se programa en el tercer curso del grado de Fisioterapia y forma parte del grupo de las asignaturas de fisioterapia del aparato locomotor. Las competencias de la asignatura son: Ser capaz de desarrollar los conocimientos adquiridos en asignaturas previas en el ámbito clínico del tratamiento de patologías del aparato locomotor. Ser capaz de realizar una valoración funcional de la persona que sufre alguna patología del aparato locomotor y poder elaborar un diagnóstico fisioterapéutico. Saber plantear los objetivos terapéuticos y elaborar un plan de atención fisioterapéutico. Saber aplicar las diferentes técnicas de fisioterapia y ser capaz de analizar, adaptar y controlar los resultados. Resolver casos clínicos susceptibles de tratamiento fisioterapéutico en el ámbito de las afecciones del sistema musculoesquelético.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Fisioteràpia [2500892]
Plan de estudios: Grau en Fisioteràpia [961]Català
5 p, 87.5 KB

Castellà
5 p, 84.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-14, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir