Psiquiatria [102941]
Ramos Quiroga, José Antonio
Álvarez Martínez, Enric
Palao Vidal, Diego José
Pablo Rabasso, Joan de
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Psiquiatría
Fecha: 2017-18
Resumen: L'assignatura de Psiquiatria que s'imparteix al alumnes de Pre-grau de 5è curs té el context de formació en els aspectes bàsics de la Psiquiatria i la Salut Mental que tot metge ha de conèixer per la correcta pràctica de la medicina, independentment de la especialitat final que realitzi l'estudiant. _ Reconèixer, diagnosticar i orientar el maneig dels problemes mentals. _ Conèixer la semiologia i la tècnica de l'exploració psicopatològica que permeti reconèixer les principals síndromes psiquiàtriques. _ Conèixer les bases de la relació entre salut i ambient. _ Conèixer els fonaments biològics, psicològics i socials dels trastorns de la personalitat i la conducta anormal. _ Reconèixer, diagnosticar i orientar el maneig dels trastorns psiquiàtrics. _ Conèixer els fonaments de la psicoteràpia. 1 _ Saber realitzar una anamnesi psiquiàtrica completa, centrada en el pacient i orientada a les diferents psicopatologies, interpretant el seu significat. _ Conèixer els principals grups de fàrmacs, dosis, vies d'administració i farmacocinètica, les seves interaccions i efectes adversos, i prescripció i farmacovigilància.
Resumen: La asignatura de Psiquiatría que se imparte a los alumnos de pre-grado de 5º curso tiene el contexto de formación en los aspectos básicos de la Psiquiatría y la Salud Mental que todo médico tiene que conocer para la correcta práctica de la medicina, independientemente de la especialidad final que realice el estudiante. _ Reconocer, diagnosticar y orientar el manejo de los problemas mentales. _ Conocer la semiología y la técnica de la exploración psicopatológica que permita reconocer los principales síndromes psiquiátricos. _ Conocer las bases de la relación entre salud y ambiente. _ Conocer los fundamentos biológicos, psicológicos y sociales de los trastornos de la personalidad y la conducta anormal. _ Reconocer, diagnosticar y orientar el manejo de los trastornos psiquiátricos. _ Conocer los fundamentos de la psicoterapia. 1 _ Saber realizar una anamnesis psiquiátrica completa, centrada en el paciente y orientada a las diferentes psicopatologías, interpretando su significado. _ Conocer los principales grupos de fármacos, dosis, vías de administración y farmacocinética, sus interacciones y efectos adversos, y prescripción y farmacovigilancia.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Medicina [2502442]
Plan de estudios: Grau en Medicina [1192]Català
9 p, 94.6 KB

Castellà
9 p, 94.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-14, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir