Ous i Ovoproductes [102646]
Pla Soler, Reyes
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2017-18
Resum: L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. Els objectius principals són: Identificar la composició, la variabilitat i els factors més importants que afecten la matèria primera. Reconèixer problemes tècnics de caràcter productiu o de matèries primeres. Identificar els processos físics i bioquímics que esdevenen després de la posta i durant la conservació, per a mantenir-ne la qualitat Conèixer els indicadors de frescor i els mitjans més idonis per a mantenir-ne la qualitat. Determinar els processos de conservació i transformació i les modificacions físico-químiques, microbiològiques i sensorials que s'esdevenen. Establir el control de qualitat aplicable a la indústria dels ous i ovoproductes i fonamentar les condicions de producció, transformació, distribució i ús. 1 Diversificar els productes i conèixer l'aprofitament integral de tots els components de l'ou.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] ; Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955] ; Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]



Català
6 p, 92.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2018-10-21



   Favorit i Compartir