Farmacologia en Fisioteràpia [102994]
Farré Albaladejo, Magí
Perez Maña, Clara
Papaseit Fontanet, Esther
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Farmacología en Fisioterapia
Fecha: 2017-18
Resumen: L'assignatura és una optativa del tercer curs del Grau de Fisioteràpia. Es programa quan ja s'han assolit coneixements de Biologia, de Fisiologia i de Patologia Medicoquirúrgica. Els objectius formatius de l'assignatura consisteixen en mostrar les bases científiques en que es fonamenta el descobriment i la recerca dels medicaments en las seves fases preclínica i clínica. S'estudien els diferents processos als que es troba sotmès un medicament des que s'administra fins que fa el seu efecte, així com els possibles efectes indesitjats i les interaccions farmacològiques que poden presentar-se amb l'administració de fàrmacs. A més s'estudien les característiques farmacològiques dels principals grups de fàrmacs.
Resumen: La asignatura es una optativa del tercer curso del grado de Fisioterapia. Se programa cuando ya se han alcanzado conocimientos de biología, de fisiología y de patología médico-quirúrgica. Los objetivos formativos de la asignatura consisten en presentar las bases científicas en las que se fundamenta el descubrimiento y la investigación de los medicamentos en sus fases preclínica y clínica. Se estudian los diferentes procesos a los que se encuentra sometido un medicamento desde que se administra hasta que hace su efecto, así como los posibles efectos indeseados y las interacciones farmacológicas que pueden presentarse con la administración de fármacos. Además, se estudian las características farmacológicas de los principales grupos de fármacos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Fisioteràpia [2500892]
Plan de estudios: Grau en Fisioteràpia [961]Català
6 p, 82.1 KB

Castellà
6 p, 80.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-14, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir