Fonaments de Senyals i Sistemes [102690]
Morell Pérez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Martin Martinez, Javier
Fuentes Cejudo, Antonio, 1956- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Macias Toro, Edwar Hernando (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Rodríguez Martínez, Rosana
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2017-18
Abstract: Introduir l'alumne en l'anàlisi i caracterització de senyals i sistemes, posant èmfasi en els sistemes lineals. Conèixer la transfomada de Laplace i les seves propietats. Saber aplicar la transformada de Laplace a l'anàlisi de circuits. Conèixer i aplicar el concepte de funció de transferència d'un sistema LTI. Saber obtenir el Diagrama de Bode d'un sistema. Conèixer la transformada de Fourier i les seves propietats. Saber aplicar la transformada de Fourier als senyals periòdics (sèrie de Fourier), al mostreig de senyals (teorema de Nyquist) i a la limitació en temps (enfinestrat) i freqüència (fenòmen de Gibbs). Conèixer i aplicar els conceptes d'energia i potència d'un senyal. Conèixer i saber aplicar els conceptes de correlació i espectre de senyals.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Electrònica de Telecomunicació [2500895] ; Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Study plan: Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [956] ; Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació [957]Català
5 p, 81.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-12-22   Favorit i Compartir