Política de l'Àsia Oriental [101527]
Lozano Mendez, Artur
Beltrán Antolín, Joaquín
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Política de Asia Oriental
Date: 2017-18
Abstract: L'assignatura Política de l'Àsia Oriental analitza la realitat política de la zona des d'una visió internacional, regional i nacional. S'adquiriran coneixements avançats de les realitats polítiques de la regió, especialment les de potències com Xina i Japó. No només s'ofereix una visió general dels diferents sistemes polítics, sinó que es familiaritza a l'estudiant amb els elements que componen el sistema: actors (partits polítics, faccions, actors subestatals, societat civil, etc), institucions de l'Estat (administració pública, cambres legislatives, tribunals, ens locals, etc), textos constitucionals. Tots aquests elements s'analitzaran no com a a variables estàtiques, sinó des d'un punt de vista dinàmic i històricament situat. L'enfocament de la docència pretén posar de relleu la dimensió de la política a qualsevol estudi i aproximació a diferents societats.
Abstract: La asignatura Política de Asia Oriental analiza la realidad política de la zona desde una visión internacional, regional y nacional. Se adquieren conocimientos avanzados de las realidades políticas de la región, especialmente de potencias como China y Japón. No sólo se ofrece una visión general de los diferentes sistemas políticos, sino que se pretende familiarizar al/a la estudiante con los elementos que componen el sistema: actores (partidos políticos, facciones, actores subestatales, sociedad civil, etc), instituciones del Estado (administración pública, cámaras legislativas, tribunales, entes locales, etc), textos constitucionales. Todos estos elementos se analizarán no como variables estáticas sino desde un punto de vista dinámico e históricamente situado. La aproximación docente pretende poner de relieve la importancia de la dimensión política en los estudios de diferentes sociedades.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Estudis de l'Àsia Oriental (xinès) [2500244]
Study plan: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
6 p, 87.0 KB

Castellà
6 p, 85.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir