Sistema Financer [102301]
Trullén Thomas, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Sistema Financiero
Date: 2017-18
Abstract: Es tracta d'una assignatura optativa, de quart curs del Grau. El seu temari ofereix als alumnes l'estudi de la intermediació financera, els mercats financers, les tècniques específiques d'anàlisi i de gestió, i la regulació de les diverses matèries. Els objectius formatius de l'assignatura es poden sintetitzar en els punts següents: 1. Estimular l'interès envers el finançament de l'economia, les empreses i les organitzacions. 2. Aprendre el funcionament del sistema financer en la diversitat de les seves entitats i mercats. 3. Dominar les tècniques bàsiques necessàries per a la pràctica professional i l'anàlisi financera.
Abstract: Se trata de una asignatura optativa, de cuarto curso del Grado. Su temario ofrece a los alumnos el estudio de la intermediación financera, los mercados financieros, las técnicas específicas de análisis y gestión, y la regulación de las diversas materias. Los objetivos formativos de la asignatura se pueden sintetizar en los puntos siguientes: 1. Estimular el interés por conocer la financiación de la economía, las empresas y las organizaciones. 2. Aprender el funcionamiento del sistema financiero en la diversidad de sus entidades y mercados 3. Dominar las técnicas básicas necesarias para la práctica profesional y el análisis financiero.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Administració i Direcció d'Empreses (anglès) [2501572] ; Economia [2501573]
Study plan: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
4 p, 72.2 KB

Castellà
4 p, 71.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir