Empresa i Mercats Nacionals i Internacionals de l'Àsia Oriental [101531]
Rosell Foxa, Jordi
Cubeiro Rodriguez, Didac
García Hernández, Rosa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Empresa y mercados nacionales e internacionales de Asia Oriental
Date: 2017-18
Abstract: Al finalitzar l'assignatura, l'alumne serà capaç de: - Identificar les característiques essencials de les tradicions de negocis més importants de la regió (japonesa, coreana, xinesa). - Analitzar com els factors de l'entorn, com el gènere, la religió, la diversitat ètnica, les cultures laborals, afecten els processos de gestió empresarial d'Àsia i comparar com aquests varien entre els diferents països en comparació amb el model occidental. - Comprendre com afecten la globalització, el lliure comerç i la inversió en aquestes tradicions. - Respondre amb el grau apropiat de sensibilitat a aquestes tradicions, sota el punt de vista occidental.
Abstract: Al finalizar la asignatura, el alumno será capaz de: Identificar las características esenciales de las tradiciones de negocios más importantes de la región (japonesa, coreana, china). Analizar cómo los factores del entorno, como el género, la religión, la diversidad étnica y las culturas laborales, afectan a los procesos de gestión empresarial de Asia y comparar cómo estos varían entre los diferentes países. Comprender cómo afectan la globalización, el libre comercio y la inversión en estas tradiciones. Responder con el grado apropiado de sensibilidad a estas tradiciones, bajo el punto de vista occidental.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Study plan: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
5 p, 78.7 KB

Castellà
5 p, 78.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir