Dret penal general [100459]
Rodriguez Puerta, Maria Jose
Cardona Barber, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Criminal Law (Principles)
Additional title: Derecho penal general
Date: 2017-18
Abstract: L'objectiu general a aconseguir en aquesta assignatura ve formulat de la següent manera:" transmetre al públic especialitzat i a la societat en general respostes als problemes de criminalitat i de conflicte social que tinguin en compte els drets i interessos de totes les parts involucrades, i que estiguin basades en els valors de pacificació social, la integració social i la prevenció de nous conflictes" En aquest context l'assignatura de Dret penal I té com a objectius específics els següents: 1. - Conèixer les normes de dret penal part general 2. - Conèixer i saber interpretar els elements de la teoria jurídica del delicte i la pena 3. - Relacionar i valorar críticament una resolució d'un tribunal penal.
Abstract: The general objective of this course is set out as follows: "to familiarize both specialists and public with rational responses to the problems of criminality and social conflict. These responses should take into account the rights and the interests of all those involved, and the values of conflict resolution, social integration and prevention of new conflicts. " In this context, the subject of Criminal Law I has the following specific objectives: 1. To know the principles of the criminal law 2. To know the positive and negative requirements of the criminal conduct 3. To be able to undestand and make a grounded opinion on judgements of judges and courts.
Abstract: El objetivo general a alcanzar en esta asignatura viene formulado del siguiente modo:" trasmitir al público especializado y a la sociedad en general respuestas a los problemas de criminalidad y de conflicto social que tengan en cuenta los derechos e intereses de todas las partes involucradas, y que estén basadas en los valores de pacificación social, la integración social y la prevención de nuevos conflictos" En este contexto la asignatura de Derecho penal I tiene como objetivos específicos los siguientes: 1. - Conocer las normas de derecho penal parte general 2. - Conocer y saber interpretar los elementos de la teoría jurídica del delito y la pena 3. - Relacionar y valorar críticamente una resolución de un tribunal penal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Criminologia [2500257]
Study plan: Grau en Criminologia [805]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 77.4 KB

Anglès
5 p, 79.3 KB

Castellà
5 p, 77.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2017-07-14, last modified 2023-01-29



   Favorit i Compartir