Educació musical, visual i aprenentatge [102035]
Barrera, Jaume 1954-
Morón, Mar
Paris Romia, Gemma
González-Martín, Cristina
Molins Macau, Nuria
Mora Romagosa, Josep Oriol
Ortin Lozano, Ruth
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Musical and Visual Education and Learning
Título variante: Educación musical, visual y aprendizaje
Fecha: 2017-18
Resumen: Objectius formatius: La naturalesa dels processos artístics i els seus recursos per a ser formalitzats. Intervencions educatives en l'àmbit de l'educació performativa de les arts: imatge, objecte i espai. Interpretacio i escolta musical com a base de la comprensió musical Aplicacions didàctiques en l'àmbit de la música al voltant de l'audició i la cançó. 1.
Resumen: Educational objectives: The nature of artistic processes and resources to be formalized. Educational interventions in the field of performative arts education: image, object and space. Interpretation and musical listening as the basis of musical understanding Educational applications in the field of music around and hearing the song.
Resumen: Objetivos formativos: La naturaleza de los procesos artísticos y sus recursos para ser formalizados. Intervenciones educativas en el ámbito de la educación performativa de las artes: imagen, objeto y espacio. Interpretación y escucha musical como base de la comprensión musical Aplicaciones didácticas en el ámbito de la música alrededor de la audición y la canción.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Educació Primària [2500798]
Plan de estudios: Grau en Educació Primària [896]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 96.1 KB

Anglès
8 p, 94.5 KB

Castellà
8 p, 95.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-14, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir