Educació musical, visual i aprenentatge [102035]
Barrera Fusté, Jaume
Morón, Mar
Paris Romia, Gemma
González Martín, Cristina
Molins Macau, Nuria
Mora Romagosa, Josep Oriol
Ortin Lozano, Ruth
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Musical and Visual Education and Learning
Additional title: Educación musical, visual y aprendizaje
Date: 2017-18
Abstract: Objectius formatius: La naturalesa dels processos artístics i els seus recursos per a ser formalitzats. Intervencions educatives en l'àmbit de l'educació performativa de les arts: imatge, objecte i espai. Interpretacio i escolta musical com a base de la comprensió musical Aplicacions didàctiques en l'àmbit de la música al voltant de l'audició i la cançó. 1.
Abstract: Educational objectives: The nature of artistic processes and resources to be formalized. Educational interventions in the field of performative arts education: image, object and space. Interpretation and musical listening as the basis of musical understanding Educational applications in the field of music around and hearing the song.
Abstract: Objetivos formativos: La naturaleza de los procesos artísticos y sus recursos para ser formalizados. Intervenciones educativas en el ámbito de la educación performativa de las artes: imagen, objeto y espacio. Interpretación y escucha musical como base de la comprensión musical Aplicaciones didácticas en el ámbito de la música alrededor de la audición y la canción.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Educació primària [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]Català
8 p, 96.1 KB

Anglès
8 p, 94.5 KB

Castellà
8 p, 95.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2020-11-18   Favorit i Compartir