Literatura moderna i contemporània de l'Àsia Oriental [101538]
Nolla Cabellos, Albert
Paoliello, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Literatura moderna y contemporánea de Asia Oriental
Date: 2017-18
Abstract: Atès que aquesta assignatura de tercer curs és obligatòria tant per a l'alumnat que té el xinès com per al que té el japonès com a primera llengua d'Àsia Oriental, es treballarà en textos traduïts al català, castellà, francès o anglès. L'objectiu de l'assignatura és tenir una visió panoràmica dels grans corrents artístics i literaris de les literatures d'Àsia Oriental de l'època moderna i contemporània. En acabar l'assignatura, l'alumnat haurà de conèixer les principals obres de la literatura xinesa i japonesa del segle XX i de les claus estètiques i literàries que les han conformades, així com ser capaç d'identificar i situar els textos d'aquestes tradicions en el context original a partir de la seva lectura. També s'esperarà que sàpiga analitzar textos moderns i contemporanis xinesos o japonesos, sempre en traducció, i que sigui capaç de defensar els arguments que fonamenten la seva anàlisi.
Abstract: Dado que esta asignatura de tercer curso es obligatoria tanto para el alumnado que tiene el chino como para el que tiene el japonés como primera lengua de Asia Oriental, se trabajará en textos traducidos al catalán, castellano, francés o inglés. El objetivo de la asignatura es tener una visión panorámica de las grandes corrientes artísticas y literarias de las literaturas de Asia Oriental de la época moderna y contemporánea. Al finalizar la asignatura, el alumnado deberá conocer las principales obras de la literatura china y japonesa del siglo XX y de las claves estéticas y literarias que las han conformado, así como ser capaz de situar los textos de estas tradiciones en su contexto original a partir de su lectura. También se esperará que sepa analizar textos modernos y contemporáneos chinos o japoneses, siempre en traducción, y que sea capaz de defender los argumentos que fundamentan su análisis.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Estudis de l'Àsia Oriental (xinès) [2500244]
Study plan: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
6 p, 84.5 KB

Castellà
6 p, 82.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir