Mètodes Espectroscòpics d'Anàlisi [102488]
Alonso Chamarro, Julián
Valiente Malmagro, Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Métodos Espectroscópicos de Análisis
Date: 2017-18
Abstract: L'assignatura pretén complementar els coneixements bàsics dels alumnes en l'àmbit de la Química Analítica ampliant el conjunt de tècniques d'anàlisi instrumental, en particular els mètodes espectroscòpics d'anàlisi. Els coneixements adquirits en aquesta assignatura són fonamentals per a poder comprendre i abordar l'aprenentatge de matèries d'altres àrees de coneixement, en base al caràcter multidisciplinari de la matèria Química Analítica. Els objectius principals de l'assignatura són: 1. Descriure el fonament i la instrumentació associada de les principals tècniques òptiques d'anàlisi. 2. Aplicar aquests coneixements a la resolució de problemes d'anàlisi químic. Les pràctiques de laboratori relacionades amb els continguts d'aquesta assignatura es desenvoluparan en l'assignatura Anàlisi i Determinació de propietats.
Abstract: La asignatura pretende complementar los conocimientos básicos de los alumnos en las técnicas de análisis instrumental dentro de la Química Analítica y, en particular, los métodos espectroscópicos de análisis. Los conocimientos adquiridos en esta asignatura son fundamentales para poder comprender y abordar el aprendizaje de materias de otras áreas de conocimiento, aprovechando el carácter multidisciplinar de la materia Química Analítica. Los objetivos principales de la asignatura son: 1. Describir el fundamento y la instrumentación asociada de las principales técnicas ópticas de análisis. 2. Aplicar estos conocimientos a la resolución de problemas de análisis químico. Las prácticas de laboratorio relacionadas con los contenidos de esta asignatura se desarrollarán en la asignatura Análisis y Determinación de propiedades.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Química [2502444]
Study plan: Grau en Química [953]Català
4 p, 81.5 KB

Castellà
5 p, 81.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2021-06-26   Favorit i Compartir