Avaluació i Intervenció en Malalties Cròniques, Discapacitat i Envelliment [43421]
Limonero García, Joaquín Timoteo
Borràs Hernández, F. Xavier
Cuxart Fina, Francesc
Fernández Castro, Jordi
Font Guiteras, Antoni
Moix Queralto, Jenny
Jodar Vicente, Mercè
Deus Yela, Joan
Chamarro Lusar, Andrés
Devi Bastida, Josep
Arenas i Guarch, Sergi
Donada Colomer, Susana
Olivella Quintana, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Assessment and Intervention in Chronic Diseases, Disability and Ageing
Títol variant: Evaluación e Intervención en Enfermedades Crónicas, Discapacidad y Envejecimiento
Data: 2017-18
Resum: Un cop finalitzat el mòdul l'estudiant hauria de ser capaç de: Fer una anàlisi biopsicosocial de la cronicitat, l'envelliment, i la discapacitat Conèixer els diferents instruments i mètodes d'avaluació psicològics específics de la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment . Saber realitzar una diagnòstic psicològic específic en la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment . Conèixer les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuales que es poden aplicar en la 1 Conèixer les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuales que es poden aplicar en la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment en diferents contextos (individual, familiar, educatiu i social) Saber aplicar les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuals en la cronicitat, l'envelliment, i la discapacitat. Analitzar críticament els diferents resultats obtinguts tant en l'avaluació com en la intervenció i si s'escau saber derivar a un especialista o servei específic.
Resum: Una vez finalizado el módulo el estudiante debería ser capaz de: • Hacer un análisis biopsicosocial de la cronicidad, el envejecimiento, y la discapacidad • Conocer los diferentes instrumentos y métodos de evaluación psicológicos específicos de la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento. • Saber realizar una diagnóstico psicológico específico en la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento. • Conocer las intervenciones psicológicas, neurocognitivas y conductuales que se pueden aplicar en la 1 • Conocer las intervenciones psicológicas, neurocognitivas y conductuales que se pueden aplicar en la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento en diferentes contextos (individual, familiar, educativo y social) • Saber aplicar las intervenciones psicológicas, neurocognitivas y conductuales en la cronicidad, el envejecimiento, y la discapacidad. • Analizar críticamente los diferentes resultados obtenidos tanto en la evaluación como en la intervención y en su caso saber derivar a un especialista o servicio específico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Psicologia General Sanitària [4314949]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]Català
7 p, 91.7 KB

Anglès
Versió reduïda
3 p, 68.9 KB

Castellà
7 p, 96.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2020-08-09   Favorit i Compartir