Llengua castellana per a traductors i intèrprets 1 [101282]
Ríos Mestre, Antonio
Aguilar Cuevas, Lourdes
Rodríguez Sellés, Yolanda
Ohannesian Saboundjian, Maria
Rico Rama, Pablo
Cerrudo Aguilar, Alba
Pascual Fernandez, Maria Luisa
Ortiz Rodriguez, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Lengua castellana para traductores e intérpretes 1
Fecha: 2017-18
Resumen: La funció de l'assignatura és completar la competència gramatical de l'alumne en llengua A i capacitar-lo per a produir textos no especialitzats i per a comprendre textos d'una certa complexitat a fi de preparar-lo per a la traducció directa i la traducció inversa. En acabar l'assignatura l'estudiant serà capaç de: Demostrar que posseeix coneixements gramaticals fonamentals per a traduir i interpretar. Produir textos no especialitzats de tipologia diversa, d'una manera clara, ben estructurada i amb un estil adequat al lector a qui es destinen. Comprendre textos d'un cert grau de complexitat de tipologia diversa.
Resumen: La función de la asignatura es completar la competencia gramatical del alumno en lengua A y capacitarlo para producir textos no especializados y para comprender textos de cierta complejidad con el fin de prepararlo para la traducción directa y la traducción inversa. Al acabar la asignatura, el estudiante será capaz de: Demostrar que posee conocimientos gramaticales básicos para traducir e interpretar. Producir textos no especializados de tipología diversa, de una manera clara, bien estructurados y con un estilo adecuado al lector al que se destinan. Comprender textos de un cierto grado de complejidad de tipología diversa.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Traducció i Interpretació [2500249]
Plan de estudios: Grau en Traducció i Interpretació [822]



Català
7 p, 91.9 KB

Castellà
8 p, 93.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-07-14, última modificación el 2019-12-21



   Favorit i Compartir