Economia del Medi Ambient [102472]
Cussó Segura, Xavier
Cattaneo, Claudio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Economía del Medio Ambiente
Date: 2017-18
Abstract: El curs té l'objectiu de presentar els enfocaments i conceptes més importants desenvolupats des de la teoria econòmica per a estudiar els problemes ambientals. Discutir la contaminació com a "externalitat", així com els instruments de política econòmica per internalitzar les externalitats. Coase i Pigou. Estudiar els conceptes de "sostenibilitat" forta i feble. Discussió sobre creixement econòmic i l'estat estacionari. L'economia dels ecosistemes i la biodiversitat. Anàlisis cost - benefici. Avaluació multi-criterial Debat sobre l'economia del canvi climàtic. La gestió ambiental i els drets de propietat, la contribució d'Ostrom ("governing the commons"). Comerç internacional i medi ambient.
Abstract: El curso tiene el objectivo de presentar los enfoques y conceptos más importantes desearrollados desde la teoría económica para estudiar los problemas ambientales Discutir la contaminación como "externalidad", así como los instrumentos de política económica para internalizar las externalidades. Coase y Pigou. Estudiar los conceptos de "sostenibilidad" fuerte i débil. Discusión sobre crecimiento económic y el estado estacionario. La economia de los ecosistemas y la biodiversidad. Análisis coste - beneficio. Evaluación multi-criterio. Debate sobre la economía del cambio climático. La gestión ambiental y los derechos de propiedad, la contribución de Ostrom ("governing the commons"). Comercio internacional y medi ambient.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Economia [2501573]
Study plan: Grau en Economia [952]Català
5 p, 82.9 KB

Castellà
5 p, 80.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir