Treball de Final de Grau [100463]
Melendez Pereto, Anna
Cid Moliné, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Research Project
Títol variant: Trabajo de investigación
Data: 2017-18
Resum: El TFG consisteix en l'elaboració i presentació d'un treball individual que permeti una avaluació global de les competències associades al títol. Ha de complir tots els requisits formals d'un treball acadèmic. La seva extensió màxima és de 9. 000 paraules (incloent la bibliografia). Només els annexes estan exclosos del màxim de 9. 000 paraules. És possible fer ús d'annexes, no obstant, el tribunal no està obligat a considerar-los per a valorar el treballl. Així doncs, no és aconsellable que cap part substancial del treball figuri en annexes. Els professors de contacte en aquesta assignatura són el prof. Josep Cid i la prof. Anna Meléndez. La gestió de l'assignatura la realitzarà la Prof. Anna Meléndez ( anna. melendez@uab. cat).
Resum: The FYD consists on an individual final written and oral presentation of a dissertation based on criminological contents. It needs to accomplish with all the formal requirements for this purpose. The extension needs to be 9. 000 words including references. The Annexes are excluded of the maximum of 9. 000. It is possible to use annexes, however the comitee do not have to read them in order to evaluate the project. The lecturers responsibles of the subject are Prof. Anna Meléndez ( anna. melendez@uab. cat) and Prof. Josep Cid ( as the coordinator of the criminology degree gives support and assistance if required).
Resum: El TFG consiste en la elaboración y presentación de un trabajo individual que permita una evaluación global de las competencias asociadas al titulo. Tiene que cumplir todos los requisitos formales de un trabajo académico. La extensión máxima es de 9. 000 palabras incluyendo la bibliografía. Únicamente los anexos están excluidos del máximo de 9. 000 palabras. El uso de anexos está permitido, no obstante, el tribunal no está obligado a tenerlos en consideración para valorar el trabajo. Se recomienda que ninguna parte sustancial del trabajo conste en los anexos. Los profesores de contacto en esta asignatura son el prof. Josep Cid i la Prof. Anna Meléndez. La gestión de la asignatura la realizará la prof. Anna Meléndez (anna. melendez@uab. cat).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Criminologia [2500257]
Pla d'estudis: Grau en Criminologia [805]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 87.4 KB

Anglès
7 p, 87.2 KB

Castellà
7 p, 88.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir