Prevenció de la delinqüència [100441]
Vicen Jove, Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Crime Prevention
Títol variant: Prevención de la delincuencia
Data: 2017-18
Resum: Els objectius generals a assolir dins l'assignatura de Programes de Prevenció de la Delinqüència venen formulats en els següents termes: L'alumnat del grau de criminologia serà capaç de: 1. Aplicar els seus coneixements sobre les teories criminològiques a les experiències de conflicte i de criminalitat existents, i plantejar respostes adequades i acordes amb el marc legal existent. 2. Transmetre al públic especialitzat i a la societat en general respostes als problemes de criminalitat i de conflicte social que tinguin en compte els drets i interessos de totes les parts involucrades, i que estiguin basades en els valors de la pacificació social, la integració social i la prevenció de nous conflictes. En aquest context, l'assignatura de Programes de Prevenció de la Delinqüència té com a objectius específics els següents: 1. Detectar les accions preventives adequades en un context delinqüencial 2. Saber triar i implementar adequadament els diferents models de prevenció del delicte. 3. Dissenyar programes socials de prevenció de la delinqüència 4. Aplicar els mètodes d'investigació criminològica en l' àmbit de la prevenció de la delinqüència.
Resum: The general objectives are the following: Students of criminology degree will be able to: 1. Apply the knowledge of criminological theories on the experiences of conflict and criminalit and suggest appropriate responses according to the existing legal framework. 2. Send the specialized public and society in general answers to the problems of crime and social conflict that take into account the rights and interests of all parties involved, which are based on the values of solving social conflicts , social integration and preventing new conflicts. In this context, the subject of crime prevention programs have the following specific objectives: 1. Identify appropriate preventive measures for criminological problems 3. Designing crime prevention programs 4. Applying criminological methods of research in the field of crime prevention.
Resum: Los objetivos generales a lograr en la asignatura de Programas de Prevención de la Delincuencia, vienen formulados en los siguientes términos: El alumnado del grado de criminología será capaz de: 1. Aplicar sus conocimientos sobre las teorías criminológicas en las experiencias de conflicto y de criminalidad existentes, y plantear respuestas adecuadas y acordadas con el marco legal existente. 2. Transmitir al público especializado y a la sociedad en general, respuestas a los problemas de criminalidad y de conflicto social que tengan en cuenta los derechos e interesses de todas las partes involucradas, y que esten basadas en los valores de la pacificación social, la integración social y la prevención de nuevos conflictos. En este contexto, la asignatura de Programas de Prevención de la Delincuencia, tiene como objectivos específicos los siguientes. 1. Detectar las acciones preventivas adecuadas en un contexto delincuencial. 2. Saber escoger e implementar adecuadamente, los diferentes modelos de prevención del delito. 3. Diseñar programas sociales de prevención de la delincuencia 4. Aplicar los métodos de investigación criminológica en el ámbito de la prevención de la delincuencia. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Criminologia [2500257]
Pla d'estudis: Grau en Criminologia [805]Català
6 p, 84.8 KB

Anglès
6 p, 81.6 KB

Castellà
6 p, 83.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2021-06-26   Favorit i Compartir