Temes Avançats d'Art i Cultura Popular de l'Àsia Oriental [101535]
Lozano Méndez, Artur
Figliulo, Roberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Temas avanzados de arte y cultura popular de Asia Oriental
Data: 2017-18
Resum: Adquirir coneixements teòrics i metodològics adients per a l'anàlisi d'obres, productes i fenòmens vinculats a la cultura popular i l'art. Aplicar aquestes eines teòriques a l'estudi d'un tema concret sota la supervisió de l'equip docent. Participar en l'anàlisi col·lectiva de documents (fílmics, literaris, artístics, etc) a partir de les lectures/visionats assignats pels docents, que es posaran en comú a classe. Afinar el sentit crític i la capacitat analítica individual, així com la capacitat de debat i les habilitats interculturals i comunicatives orientades a l'intercanvi d'idees i experiències. Desenvolupar sentit crític, rigor i exigència envers el treball autònom.
Resum: Adquirir conocimientos teóricos y metodológicos adecuados para el análisis de obras, productos y fenómenos vinculados a la cultura popular y el arte. Aplicar estas herramientas teóricas al estudio de un tema concreto bajo la supervisión del equipo docente. Participar en el análisis colectivo de documentos (fílmicos, literarios, artísticos, etc) a partir de las lecturas/visionados asignados por los docentes, que se pondrán en común en clase. Afinar el sentido crítico y la capacidad analítica individual, así como la capacidad para debatir y las habilidades interculturales y comunicativas orientadas al intercambio de ideas y de experiencias. Desarrollar el sentido crítico, rigor y exigencia hacia el trabajo autónomo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 87.2 KB

Castellà
6 p, 87.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2023-02-01



   Favorit i Compartir