Introducció als Sistemes d'Informació [102148]
Verge Mestre, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Introducción a los Sistemas de Información
Data: 2017-18
Resum: Mostrar la manera en que les organitzacions utilitzen els sistemes i les tecnologies de la informació per transformar els models de negoci, desenvolupar noves estratègies, innovar amb nous serveis i productes i assolir l'excel·lència operativa. En particular, doncs, els objectius de l'assignatura són: 1. Comprendre per què els sistemes d'informació són essencials en els negocis i com els han transformat. 2. Diferenciar aplicacions o funcionalitats segons els tipus bàsics de sistemes d'informació i determinar el valor que aporten a la gestió. 3. Identificar i provar com els procesos de negoci es duen a terme mitjançant sistemes corporatius de gestió. 4. Apreciar els avantatges empresarials derivats del tractament digital de la informació. 5. Interessar-se per com Internet i l'ús extensiu de les TIC permeten reconfigurar els models de negoci tradicionals. 6. Reconèixer els riscos i perills derivats de la dependència digital. 7. Identificar i dissenyar, a petita escala, com es gestionen i governen els sistemes d'informació. 8. Aprendre a fer servir eines concretes en els camps de l'anàlisi de dades i l'execució de processos de negoci.
Resum: Mostrar la manera en que las organizaciones utilizan los sistemas y las tecnologías de la información para transformar los modelos de negocio, desarrollar nuevas estrategias, innovar con nuevos servicios y productos y alcanzar la excelencia operativa. Así pues, los objectivos específicos para la asignatura son: 1. Comprender por qué los sistemas de información son esenciales en los negocios y como los han transformado. 2. Diferenciar aplicaciones o funcionalidades según los tipos básicos de sistemas de información y determinar el valor que aportan a la gestión. 3. Identificar y probar como los procesos de negocio se llevan a cabo mediante sistemas corporativos de gestión. 4. Apreciar las ventajas empresariales derivadas del analizar digitalmente de la información. 5. Interesarse por como internet y el uso extensivo de las TIC permiten reconfigurar los modelos de negocio tradicionales. 6. Reconocer los riesgos y peligros derivados de la dependencia digital. 7. Aprender a utilizar herramientas concretas en los campos del análisis de datos y la ejecución de procesos de negocio.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Empresa i Tecnologia [2501232]
Pla d'estudis: Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 88.5 KB

Castellà
6 p, 87.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2021-06-26   Favorit i Compartir