Economia Espanyola [102144]
Matas Prat, Anna
Fleta Anel, José Miguel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Economía Española
Data: 2017-18
Resum: Es tracta d'una assignatura de caràcter obligatori del segon curs, primer semestre. Té per objectiu principal el coneixement de l'economia actual d'Espanya. Combina la informació sobre l'evolució recent, el present de l'economia espanyola i el context internacional amb l'anàlisi del comportament de les principals variables macroeconòmiques i de la política econòmica. El seu temari inicia els estudiants en el coneixement i la interpretació de la realitat econòmica mitjançant la utilització de la teoria econòmica més elemental i els instruments analítics propis de l'economia aplicada. Els objectius formatius de l'assignatura són els següents: 1. Contribuir a desvetllar l'interès dels alumnes per l'estudi de l'economia. 2. Conèixer el funcionament de l'economia, els mercats i les institucions econòmiques. 3. Aplicar l'anàlisi econòmica a realitats concretes. 4. Entendre empíricament els dilemes econòmics. 5. Valorar la dimensió social de l'economia i la seva relació amb el benestar. 6. Demostrar l'adquisició dels coneixements a través de l'expressió escrita, el foment de la capacitat comunicativa i la identificació de la informació rellevant en els diversos àmbits. 1.
Resum: Se trata de una asignatura de carácter obligatorio del segundo curso, primer semestre. Tiene por objetivo principal el conocimiento de la economía actual de España. Combina la información sobre la evolución reciente, el presente de la economía española y el contexto internacional con el análisis del comportamiento de las principales variables macroeconómicas y de la política económica. Su temario introduce a los estudiantes en el conocimiento y la interpretación de la realidad económica mediante la utilización de la teoría económica básica y los instrumentos analíticos propios de la economía aplicada. Los objetivos formativos de la asignatura son los siguientes: 1. Contribuir a despertar el interés de los alumnos por el estudio de la economía. 2. Conocer el funcionamiento de la economía, los mercados y las instituciones económicas. 3. Aplicar el análisis económico a realidades concretas. 4. Entender empíricamente los dilemas económicos. 5. Valorar la dimensión social de la economía y su relación con el bienestar. 1 5. Valorar la dimensión social de la economía y su relación con el bienestar. 6. Demostrar la adquisición de los conocimientos a través de la expresión escrita, el fomento de la capacidad comunicativa y la identificación de la información relevante en los distintos ámbitos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Comptabilitat i Finances [2501231] ; Empresa i Tecnologia [2501232]
Pla d'estudis: Grau en Comptabilitat i Finances [947] ; Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
4 p, 77.7 KB

Castellà
5 p, 78.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2018-10-21   Favorit i Compartir