Finances II [102328]
Menéndez Plans, Carlota
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Finance II
Additional title: Finanzas II
Date: 2017-18
Abstract: Aquesta assignatura conté la formació bàsica per desenvolupar un estudi de viabilitat de nous projectes d'inversió. A partir dels conceptes i raonaments apresos a Finances I continuem analitzant i estudiant algunes de les decisions que ha de prendre un directiu financer. Totes les empreses es troben implicades en noves inversions de les que cal analitzar i estudiar la seva viabilitat econòmica i financera. En aquesta assignatura estudiarem les tècniques existents, la seva aplicació, la seva interpretació i la seva adaptació a la realitat. Com que no hi ha inversió sense finançament també estudiarem les característiques de les principals fons de finançament que pot utilitzar l'empresa. L'eix del curs és la creació de valor per part de les empreses a l'economia real mitjançant la selecció de nous projectes d'inversió relacionats amb la seva estratègia. La interacció inversió i finançament és molt important per a l'empresa per assolir els seus objectius de rendibilitat, sense perdre de vista la seva rendibilitat mínima exigida o cost de capital, establert en funció del risc. L'important paper del risc, ja analitzat i estudiat en Finances I, continua present per determinar si una nova inversió és econòmica i financerament viable. Per crear valor cal fer projectes d'inversió que siguin capaços de crear valor i això depèn de la inversió, de la seva rendibilitat i també del seu risc o cost de capital.
Abstract: The course Finance II is aimed at providing basic knowledge necessary for capital budgeting decision making process. Departing from the concepts and the form of reasoning learned in Finance I, this course analyzes and studies some decisions that financial manager has to make on regular basis. All companies are faced with new investment projectswhich they have to analyze from both, economic and financial perspective. In this course the principal existent techniques will be studied, their application, interpretation and adaption to real world. In addition, as there is no investment without financing, the characteristics of the principal source of financing available to companies will be studied, differentianting bwtween small and big companies. The principal concept of the course is the corporate value creation in the real economy through the selection of nwe investments that are most suited to the corporate strategy. The interaction investment-financing is very important for the company in order to be able to reach its return objectives, without overlooking the cost of capital, always established depending on risk. The important role of risk in finance, which has been already studied in Finance I, continues to be present in deciding the feasibility of new investments in economic and financial sense. In order to create value it is necessary to engage in investment projects capable to create value which depends on the return of the investment and the cost of capital or cost of financing.
Abstract: Esta asignatura contiene la formación básica para desarrollar un estudio de viabilidad de nuevos proyectos de inversión. A partir de los conceptos y razonamientos aprendidos en Finanzas I se analiza y se estudia algunas de las decisiones que tiene que tomar un directivo financiero. Todas las empresas se encuentran involucradas en la realización de nuevos proyectos de inversión que es necesario analizar y estudiar si son viables desde el punto de vista económico y financiero. En esta asignatura estudiaremos las principales técnicas existentes, su aplicación, su interpretación y su adaptación a la realidad empresarial. No obstante, como no hay inversión sin financiación estudiaremos también las características de las principales fuentes de financiación a las que puede acceder una empresa, diferenciando entre la pequeña y la gran empresa. El eje central del curso es la creación de valor por parte de las empresas en la economía real, a través de la selección de las nuevas inversiones que mejor se adaptan a la estrategia empresarial. La interacción inversión-financiación és muy importante para la empresa para poder alcanzar sus objetivos de rentabilidad, sin perder de vista el coste de capital de la financiación, establecido siempre en función del riesgo. El importante papel del riesgo en las finanzas, ya analizado y estudiado en Finanzas I, continua presente para decidir si una nueva inversión es económica y financieramente viable. Para crear valor es necesario llevar a cabo proyectos de inversión capaces de crear valor y esto depende de la rentabilidad de la inversión y del coste de capital o coste de la financiación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Administració i Direcció d'Empreses (anglès) [2501572] ; Economia [2501573]
Study plan: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
5 p, 84.9 KB

Anglès
5 p, 82.9 KB

Castellà
5 p, 83.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir