Desire in Times of Apartheid. A Trigger for rebellion. The case for The World Unseen
Ruta Serra, Helena
Pujolràs i Noguer, Esther, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2017
Descripció: 29 pag.
Resum: Set in Pretoria in the 1950s, Shamim Sarif's The World Unseen explores a territory of unexpected, prohibited relationships during South Africa's Apartheid. The racist and oppressive system did not only affect personal freedom, but it also had an enormous psychological impact on the victims. The novel successfully portrays a wide array of relationships occurring in the area and, on some occasions, its terrible consequences. However, even in this situation of injustice, characters are driven by the one element that triggers unrest, and leads them to challenge laws and conventions: desire. The aim of this paper is to argue in favour of desire as a trigger for rebellion in the novel.
Resum: Situada a Pretoria a la dècada dels 1950, The World Unseen, de Shamim Sarif, explora un territori de relacions prohibides i inesperades, durant el període del Apartheid a Sud-Àfrica. El règim, racista i opressiu, no va afectar només la llibertat personal, sinó que també creà un gran impacte psicològic en les víctimes. La novel·la retrata amb èxit una àmplia gamma de relacions i, en algunes ocasions, les seves terribles conseqüències. No obstant, fins i tot en aquesta injusta situació, els personatges es mouen per l'únic element que desencadena l'agitació, i els mou a desafiar les lleis i convencions: el desig. L'objectiu d'aquest treball es argumentar a favor del desig com a motor per a la rebel·lió dins la novel·la.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Estudis anglesos [2500245]
Pla d'estudis: Grau en Estudis Anglesos [801]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Apartheid ; Shamim Sarif ; Desire ; Race ; Gender ; Desig ; Raça ; Gènere



29 p, 355.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2017-07-27, darrera modificació el 2022-10-07



   Favorit i Compartir