Didàctica de l'educació corporal en educació infantil [103681]
Pérez Martín, Maria del Mar
Flores Aguilar, Gonzalo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Teaching Corporal Education in Early Childhood Education
Additional title: Didáctica de la educación corporal en educación infantil
Date: 2017-18
Abstract: Aquesta assignatura de 3r. curs es complementa amb la de Educació Psicomotriu en els centres d'Educació Infantil de 4t. curs, i es pot aprofundir amb la de Joc i moviment en Educació Infantil de 4t. curs. Objectius: - Conèixer les principals bases teòriques de l'educació corporal a l'etapa d'educació infantil. - Prendre consciencia progressivament de les pròpies accions i decisions a través de la vivència de l'experimentació, les emocions i la comunicació corporal. - Reflexionar i anar construint un sistema d'actituds que aculli les necessitats dels infants en el marc de l'educació corporal. - Estudiar i analitzar les condicions més bàsiques per a l'educació del cos dels 0 als 6 anys. - Valorar el propi cos i el de l'infant com a mitjà d'aprenentatge, expressió, comunicació i creixement personal. - Reflexionar sobre el paper de l'educació corporal en el marc general de l'escola.
Abstract: This subject complemented "psychomotor education in nurseries" of 4th. course, and can deepen the "game and movement in Early Childhood Education" of 4th course too. Objectives: - To know the main theoretical basis of physical education at the kindergarten stage. - To gradually become aware of their own actions and decisions through the experience of experimentation, emotions and body language. - To reflect and attitudes to build a system to house the needs of children within the education body. - To study and analyze the basic conditions for the education of the body from 0 to 6 years. - To evaluate the body and the child's learning as a means of expression, communication and personal growth. - To reflect on the role of physical education in the general framework of the school. 1.
Abstract: Esta asignatura complementa a la de "Educación Psicomotriz en los centros de Educación Infantil" de 4º. curso, y puede profundizar con la de "Juego y movimiento en Educación Infantil" de 4º. curso. Objetivos: - Conocer las principales bases teóricas de la educación corporal en la etapa de educación infantil. - Tomar conciencia progresivamente de las propias acciones y decisiones a través de la vivencia de la experimentación, las emociones y la comunicación corporal. - Reflexionar e ir construyendo un sistema de actitudes que acoja las necesidades de los niños en el marco de la educación corporal. - Estudiar y analizar las condiciones más básicas para la educación del cuerpo de los 0 a los 6 años. - Valorar el propio cuerpo y el del niño como medio de aprendizaje, expresión, comunicación y crecimiento personal. - Reflexionar sobre el papel de la educación corporal en el marco general de la escuela.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació Infantil [2500797]
Study plan: Grau en Educació infantil [847]Català
5 p, 81.3 KB

Anglès
5 p, 80.0 KB

Castellà
5 p, 80.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-28, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir