Estratègia de continguts a Facebook de marques del sector de la moda
Brañas Martínez, Meritxell
Coromina, Òscar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Estrategia de contenidos en Facebook de marcas del sector de la moda
Títol variant: Facebook content strategy for brands in the fashion sector
Data: 2017
Descripció: 109 pag.
Resum: Aquest treball neix amb la intenció de mostrar com les xarxes socials i, en concret el cas de Facebook, han influenciat en la relació entre els usuaris i les marques o empreses del sector de la moda. La investigació mostra una anàlisi de l'estratègia de continguts que segueixen diferents marques per a les seves campanyes digitals en aquesta plataforma social. L'objectiu és determinar quines són les tendències de publicació d'aquestes marques a Facebook i quina és l'estratègia de continguts que genera un major compromís o interacció per part dels usuaris.
Resum: Este trabajo nace con la intención de mostrar como las redes sociales y, en concreto el caso de Facebook, han influenciado en la relación entre los usuarios y las marcas o empresas del sector de la moda. La investigación muestra un análisis de la estrategia de contenidos que siguen diferentes marcas en sus campañas digitales llevadas a cabo en esta plataforma social. El objetivo es determinar cuáles son las tendencias de publicación de estas marcas en Facebook y cual la estrategia de contenidos que genera un mayor compromiso o interacción por parte de los usuarios.
Resum: The study was created with the intention of showing how social networks and, in particular the case of Facebook, have influenced the relationship between users and brands or companies in the fashion sector. The research shows an analysis of the content strategy that follow different brands in their digital campaigns carried out in this social platform. The objective is to determine what are the trends of publication of these brands in Facebook and what is the content strategy that generates greater engagement or interaction by the users.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Xarxes socials ; Màrqueting digital ; Fidelització ; Moda ; Moda Disseny ; Interacció home-ordinador ; Facebook



109 p, 6.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-08-02, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir