El papel del análisis táctico en la prensa deportiva digital española
Blasco Varón, Christian
Puig Lobató, Josep M., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El paper de l'anàlisi tàctic a la prensa esportiva digital espanyola
Títol variant: The role of tactical analysis in the spanish digital sports press
Data: 2017
Descripció: 83 pag.
Resum: El present treball analitza la funció de l'anàlisi tàctic en el panorama del periodisme esportiu digital actual. Les ambicions de l'estudi són precisar el paper d'aquest tipus de contingut en el mitjans i aprofundir en les diferències que poden existir entre la premsa més tradicional i els blocs especialitzats en aquest contingut, que han aparegut en el nou context 2. 0. A més, el treball aspira a aconseguir una aportació teòrica, establint una tipologia de les anàlisis tàctics que podem trobar a la premsa esportiva digital espanyola.
Resum: El presente trabajo analiza la función del análisis táctico en el panorama del periodismo deportivo digital actual. Las ambiciones del estudio son precisar el rol de este tipo de contenido en los medios y profundizar en las diferencias que pueden existir entre la prensa más tradicional y los blogs especializados en este contenido, que han aparecido en el nuevo contexto 2. 0. Además, el trabajo aspira a lograr una aportación teórica, estableciendo una tipología de los análisis tácticos que podemos encontrar en la prensa deportiva digital española.
Resum: This work analyses the role of tactical analysis in the current context of digital sports journalism. The ambitions of the study are to clarify the role of this type of content in the media and to deepen the differences that may exist between the more traditional press and blogs specialised in this content, which have appeared in the new context 2. 0. In addition, the work aims to achieve a theoretical contribution, establishing a typology of tactical analysis that can be found in the Spanish digital sports press.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Periodisme esportiu ; Mitjans de comunicació de massa i esports ; Mitjans digitals ; Futbol



83 p, 2.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-08-31, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir