Tinta de loba
Ruiz Aguilera, Judit
Suárez Baldris, Santiago, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Tinta de lloba
Títol variant: Wolf Ink
Data: 2017
Descripció: 206 pag.
Resum: El treball consisteix en el procediment de creació de la websèrie que porta com a títol Tinta de Lloba, des de l'idea inicial al guió final, passant pels corresponents tractaments i avaluant les diverses necessitats. A més a més, també s'estudia el context actual al que pertany la websèrie - la cultura urbana - i la seva audiència potencial - els adolescents -. Deixant així, un projecte preparat - amb el seu desglossament de guió inclòs - per a ser gravat.
Resum: El trabajo consiste en el proceso de creación de la webserie que lleva como título Tinta de Loba, des de la idea inicial al guion final, pasando por los correspondientes tratamientos y evaluando las diversas necesidades. Además, también se estudia el contexto actual al que pertenece la webserie - la cultura urbana - y su audiencia potencial - los adolescentes -. Dejando así, un proyecto preparado - con su desglose de guion incluido - para ser grabado.
Resum: The work consists on the process of creation of the webserie, whose name is Wolf's Ink. From the first idea to the final script, going through the correspondent process and evaluating the different necessities. What's more, the actual context which belong to the webserie is also studied - the urban culture -and its potential audience - teenagers -. Creating a project - with its breakdown of the script included - ready to be recorded -.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Educació sexual per a adolescents ; Adolescents ; Internet ; Sèries cinematogràfiques ; Melodrames ; Websèrie



206 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-09-04, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir