Psicopedagogia a les Organitzacions [42979]
Pérez Romero, Antonio
Pineda Herrero, Pilar
Fajardo Martínez, Sonia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Psychopedagogy in Organisations
Título variante: Psicopedagogía en las Organizaciones
Fecha: 2017-18
Resumen: El mòdul Psicopedagogia a les Organitzacions té tres característiques bàsiques que defineixen el seu disseny: 1. El primer que cal destacar és que es tracta d'un mòdul de caire optatiu. 2. Es focalitza en la perspectiva interna o institucional de les organitzacions educatives i laborals, per això és imprescindible tenir un coneixement mínim sobre l'estructura, finalitats, dinàmiques i relacions que s'estableixen en les institucions educatives i en les organitzacions, ja que sobre aquests elements organitzatius es desenvoluparà el contingut i estratègies de l'assignatura. 3. Es pretén donar eines per descriure, desenvolupar i innovar programes, unitats i serveis psicopedagògics en les institucions educatives i en les organitzacions. També es pretén adquirir habilitats en la gestió de persones, projectes i recursos d'atenció psicopedagògica.
Resumen: The Psychopedagogy in Organizations Course has three basic characteristics that define its design: 1. The first thing to note is that this is an optional course. 2. It focuses on internal or institutional perspective of educational and labour organizations, thus it is essential to have a elementary knowledge about the structure, objectives, dynamics and relationships established in educational institutions and organizations; since these subject will be developed around organizational elements of the content and strategies. 3. It is intended to provide tools to describe, develop and innovation programs, educational psychology units and services in educational institutions and organizations. It also aims to acquire skills in managing people, projects and psychology care resources.
Resumen: El módulo Psicopedagogía en las Organizaciones tiene tres características básicas que definen su diseño: 1. Lo primero que hay que destacar es que se trata de un módulo de carácter optativo. 2. Se focaliza en la perspectiva interna o institucional de las organizaciones educativas y laborales, por eso es imprescindible tener un conocimiento mínimo sobre la estructura, finalidades, dinámicas y relaciones que se establecen en las instituciones educativas y en las organizaciones. Puesto que sobre estos elementos organizativos se desarrollará el contenido y estrategias de la asignatura 3. Se pretende dar herramientas para describir, desarrollar e innovar programas, unidades y servicios psicopedagógicos en las instituciones educativas y en las organizaciones. También se pretende adquirir habilidades en la gestión de personas, proyectos y recursos de atención psicopedagógica.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: 4313754 [4313754]
Plan de estudios: Màster Universitari en Psicopedagogia [1168]Català
5 p, 83.0 KB

Anglès
5 p, 79.2 KB

Castellà
5 p, 82.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-09-12, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir