Departamento de Comunicación para Cabau Hotels
Mehlbaum Reixach, Laia
Sabater Casals, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Departament de Comunicació per Cabau Hotels
Títol variant: Communication Department for Cabau Hotels
Data: 2017
Descripció: 63 pag.
Resum: Aquest projecte consisteix en la creació d'un departament de comunicació per Cabau Hotels, una cadena hotelera d'origen mallorquí que compta amb 6 hotels, 1 restaurant i 1 bar, repartits entre Balears i Canàries. L'objectiu final és augmentar la productivitat de l'empresa i millorar els seus resultats a través de la comunicació. Per això, es traçarà una estratègia de comunicació adaptada a les peculiaritats de la cadena hotelera. Aquestes són, principalment, la distància entre els establiments (i les dificultats que això afegeix a la comunicació interna), i la diferència en els públics objectius de l'empresa (ja que compten amb establiments de diferents tipus, ubicats en zones diferents, amb una estacionalitat diferent, etc. ).
Resum: Este proyecto consiste en la creación de un departamento de comunicación para Cabau Hotels, una cadena hotelera de origen mallorquín que cuenta con 6 hoteles, 1 restaurante y 1 bar, repartidos entre Baleares y Canarias. El objetivo final es aumentar la productivadad de la empresa y mejorar sus resultados a través de la comunicación. Para ello, se va a trazar una estrategia de comunicación adaptada a las peculiaridades de la cadena hotelera. Éstas son, principalmente, la distancia entre los establecimientos (y las dificultades que ésto añade a la comunicación interna), y la diferencia en los públicos objetivos de la empresa (ya que cuentan con establecimientos de diferentes tipos, ubicados en zonas distintas, con diferente estacionalidad, etc. ).
Resum: This project consists of the creation of a communication department for Cabau Hotels, a hotel chain of Mallorcan origin that has 6 hotels, 1 restaurant and 1 bar, distributed between the Balearic and the Canary Islands. The ultimate goal is to increase the productivity of the company and improve its results through communication. To do this, a strategy of communication adapted to the peculiarities of the hotel chain will be shaped. Mainly, these peculiarities are the distance between the establishments (and the difficulties that this adds to the internal communication), and the difference in the target of the company (given the fact that they have different kinds of establishments, located in different zones, with different seasonality, etc. ).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Comunicació en organitzacions ; Empreses ; Comunicació ; Cadenes hoteleres ; Balears



63 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-09-12, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir