Creativitat i Gestió de la Innovació en Salut [43091]
Antonin Martín, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Creativity and Management of Health Innovation
Títol variant: Creatividad y Gestión de la Innovación en Salud
Data: 2017-18
Resum: INTRODUCCIÓ Infermeria és una professió que està definint nous espais professionals, noves pràctiques i diversificació de serveis. Les infermeres disposen d'un ampli coneixement de les necessitats de salut de les persones i tenen el potencial per explorar nous camps i potenciar la innovació. Aquest mòdul ha de permetre a l'estudiant obrir-se a una nova forma de pensar fomentant alhora la creativitat i la motivació per a ser capaç d'identificar oportunitats per a poder desenvolupar projectes emprenedors a més d'aquelles estratègies i eines que el capacitin per a poder generar valor econòmic i social tant necessari per a la societat actual. Es tracta d'una aposta decidida cap a la gestió del coneixement, la innovació i emprenedoria acompanyant-se de les TIC i recursos 2. 0 com a facilitadors OBJECTIU GENERAL Formar talent en l'entorn de la salut generant pensament disruptiu que fomenti la creativitat i motivació per a adquirir una actitud emprenedora OBJECTIUS ESPECÍFICS Fomentar la creativitat adquirint estratègies per l'adquisició d'habilitats personals. Potenciar la innovació i les actituds emprenedores en l'entorn de la salut Dissenyar i desenvolupar una idea de negoci o producte en relació al nostre entorn professional Conèixer com validar i executar una idea de negoci Aportar valor afegit a la nostre professió i en l'àmbit de la salut. Aplicar mètodes de disseny, de innovació i de creativitat en l'àmbit de la salut. 1.
Resum: INTRODUCTION Nursing is a profession which is defining new professional areas, new practices and a diversification of services. Nurses have a wide knowledge of patients' health care needs and have the potential to explore new fields and drive innovation. This module will allow students to be open to new way of thinking, promoting both creativity and motivation, in order to be able to identify opportunities to develop enterprising projects as well as those strategies and tools which will enable them to generate the economic and social value that is so needed for today's society. This is an approach based on knowledge management, innovation and enterprise along with ITCs and resources 2. 0 as facilitators GENERAL OBJETIVE Train talent in the health care environment by generating disruptive thought which promotes creativity and motivation to acquire an enterprising attitude SPECIFIC OBJETIVES Promote creativity by acquiring strategies for the acquisition of personal skills. Promote innovation and enterprising attitudes in the health care environment Design and develop a business idea or product related with our professional environment How to validate and undertake a business idea Contribute added value to our profession and in the health care environment. Apply design, innovation and creativity methods in the health care environment. 1 Apply design, innovation and creativity methods in the health care environment.
Resum: INTRODUCCIÓN Enfermería es una profesión que está definiendo nuevos espacios profesionales, nuevas prácticas y diversificación de servicios. Las enfermeras disponen de un amplio conocimiento de las necesidades de salud de las personas y poseen el potencial para explorar nuevos campos y potenciar la innovación. Este módulo ha de permitir al estudiante abrirse a una nueva forma de pensar fomentando, al mismo tiempo, la creatividad y la motivación para que sea capaz de identificar oportunidades que permitan el desarrollo de proyectos emprendedores; además se fomentarán las estrategias y herramientas que lo capaciten para poder generar valor económico y social, tan necesario para la sociedad actual. Se trata de una apuesta decidida hacia la gestión del conocimiento, la innovación y el emprendimiento, que se acompañará de las TIC y recursos 2. 0 como facilitadores. OBJETIVO GENERAL Formar talento en el entorno de la salud generando pensamiento disruptivo que fomente la creatividad y la motivación para adquirir una actitud emprendedora. OBJETIVOS ESPECÍFICOS Fomentar la creatividad adquiriendo estrategias para la adquisición de habilidades personales. Potenciar la innovación y las actitudes emprendedoras en el entorno de la salud. Diseñar y desarrollar una idea de negocio o producto en relación con nuestro entorno profesional. Conocer cómo validar y ejecutar una idea de negocio. Aportar valor añadido a nuestra profesión y en el ámbito de la salud. Aplicar métodos de diseño, de innovación y de creatividad al ámbito de la salud. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [4315887]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [1347]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 87.9 KB

Anglès
5 p, 85.0 KB

Castellà
6 p, 86.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-09-15, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir