Tendències de Recerca en l'Ensenyament de l'Escriptura [43214]
Ribas Seix, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Research Trends in Teaching of Writing
Títol variant: Tendencias de Investigación en la Enseñanza de la Escritura
Data: 2017-18
Resum: Mòdul obligatori de l'especialitat de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i optatiu per a la resta d'especialitats En aquest mòdul es presentarà l'estat actual de la investigació sobre l'escriptura i el seu ensenyament i aprenentatge. Es revisaran diferents aproximacions a l'escriptura i es destacaran les aportacions de la psicologia cognitiva, de la lingüística textual i enunciativa, i de la teoria sociocultural. Es consideraran especialment els fets que tenen lloc en l'espai de la didàctica de la llengua, és a dir, el de la interacció entre l'objecte d'aprenentatge -la llengua escrita-, l'alumne que aprèn i el docent que crea les condicions per aprendre.
Resum: Módulo obligatorio de la especialidad de Didáctica de la Lengua y la Literatura y optativo del resto de especialidades En este módulo se presentará el estado actual de la investigación sobre la escritura y sobre su enseñanza y aprendizaje. Se trabajarán las diferentes aproximaciones a la escritura para destacar las aportaciones de la psicología cognitiva, de la lingüística textual y enunciativa, y de la teoría sociocultural. Desde la didáctica de la lengua se explotará el espacio de la interacción formado por el objeto de aprendizaje -la lengua escrita-, por el alumno que aprende y por el docente que crea las condiciones para aprender.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Recerca en Educació [4313815]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 89.0 KB

Anglès
Versió reduïda
1 p, 55.9 KB

Castellà
7 p, 89.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-09-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir