Assessorament i Tècniques d'Entrenament Psicològic per a Esportistes [43889]
Torregrossa Álvarez, Miquel
Pallarès Parejo, Susana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Asesoramiento y Técnicas de Entrenamiento Psicológico para Deportistas
Data: 2017-18
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul es que l'estudiant aprengui i posi en pràctica diferents models d'assessorament i entrenament psicològic per a esportistes. Amb aquest objectiu s'analitza en primer lloc les necessitats dels esportistes tenint en compte els seus objectius d'execució esportiva y les seves necessitats de desenvolupament personal, tot sota una perspectiva d'anàlisi i intervenció global. En segon lloc, es descriuen els diferents models d'assessorament en funció del rol del psicòleg esportiu.
Resum: El objetivo de este módulo es que el estudiante aprenda y ponga en práctica distintos modelos de asesoramiento y de entrenamiento psicológico a deportistas. Para ello se analiza en primer lugar, las necesidades del deportista, teniendo en cuenta sus objetivos de ejecución deportiva, así como sus necesidades de desarrollo personal, todo bajo una perspectiva de análisis y intervención global. En segundo lugar, se describen los diferentes modelos de asesoramiento en función del rol profesional del psicólogo deportivo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [4316214]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [1380]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 74.4 KB

Castellà
4 p, 74.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-09-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir