Assessoria i Redacció de Documents Jurídics [42468]
Brun, Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Asesoría y Redacción de Documentos Jurídicos
Date: 2017-18
Abstract: Assesoria i redacció de documents jurídics és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del Master d'accés a l'Advocacia. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi nocions bàsiques en assesoria i radacció de documents. Així com la resolució de casos pràctics amb els quals l' alumne es pot trobar en l'exercici de l'Advocacia. Per això aquesta assignatura té un contingut pràctic que és essencialment útil per a l'alumne. A més a més, de permetre l'aprofundiment en conceptes jurídics a través de l'aplicació pràctica dels mateixos.
Abstract: Asesoría y redacción de documentos jurídicos es una asignatura que se imparte el segundo cuatrimestre del Master de acceso a la Abogacía. Se trata de una asignatura que sirve para que el alumno adquiera nociones básicas en asesoría y redacción de documentos, así como la resolución de casos prácticos con los que el alumno se puede encontrar en el ejercicio de la Abogacía. Por eso este módulo tiene un contenido práctico que es esencialmente útil para el alumno, además, de permitirle la profundización en conceptos jurídicos a través de la aplicación práctica de los mismos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Advocacia [4313312]
Study plan: Màster Universitari en Advocacia [1121]Català
5 p, 89.6 KB

Castellà
6 p, 90.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-09-15, last modified 2020-08-09   Favorit i Compartir