Perspectives de Recerca en Educació Científica i Matemàtica [43928]
Gorgorió Solà, Núria
Deulofeu Piquet, Jordi
Espinet Blanch, Mariona
Couso Lagaron, Digna Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Perspectivas de Investigación en Educación Científica y Matemática
Fecha: 2017-18
Resumen: El mòdul Perspectives de Recerca en Educació científica i Matemàtica és un el mòdul d'introducció a l'especialitat. Pretén apropar els estudiants a les idees bàsiques de la investigació en Didàctica de les Ciències i de les Matemàtiques. Es treballaran diverses temàtiques: naturalesa de la Ciència i de les Matemàtiques; finalitats de l'ensenyament de les ciències i les matemàtiques; teories de l'aprenentatge de les ciències i de les matemàtiques; fites històriques en la construcció i transformació del caràcter de la Didàctica de les Ciències i de les Matemàtiques com a disciplines científiques. Aquest mòdul és obligatori de l'especialitat d'Educació Científica i Matemàtica i és optatiu per a la resta d'especialitats i pot ser especialment útil per aquells estudiants interessats en la recerca en educació ambiental. El mòdul planteja com objectius aconseguir que l'estudiant: . adquireixi un coneixement bàsic de l'especificitat de la recerca en Educació Científica i Matemàtica, . aprengui a parlar, llegir i escriure seguint els criteris propis de l'àrea 1 . identifiqui els criteris de rigor particulars de l'àmbit.
Resumen: El módulo Perspectivas de Investigación en Educación Científica y Matemática és un módulo de introducción a la especialidad. Pretende acercar los estudiantes a las ideas básicas de la investigación en Didáctica de las Ciencias y de las Matemáticas. Se abordarán distintas temáticas: naturaleza de la Ciencia y de las Matemáticas; finalidades de la enseñanza de las ciencias y las matemáticas; teorías del aprendizaje de las ciencias y de las matemáticas; hitos históricos en la construcción y transformación del carácter de la Didáctica de las Ciencias y de las Matemáticas como disciplinas científicas. Este módulo es obligatorio para la especialidad de Educación Científica y Matemática y es optativo para el resto de especialidades y puede resultar especialmente útil a aquellos estudiantes interesados en la investigación en educación ambiental. El módulo plantea como objetivos conseguir que el estudiante: . adquiera un conocimiento básico de la especificidad de la investigación en Educación Científica y Matemática . aprenda a hablar, leer y escribir siguiendo los criterios propios del área; 1 . aprenda a hablar, leer y escribir siguiendo los criterios propios del área; . identifique los criterios de rigor particulares del ámbito.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: 4313815 [4313815]Català
5 p, 81.5 KB

Castellà
6 p, 83.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-09-15, última modificación el 2018-10-21   Favorit i Compartir