Ètica i Valors del Lideratge Infermer [43823]
Guilera, Amèlia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Ethics and Values of Nursing Leadership
Additional title: Ética y Valores del Liderazgo Enfermero
Date: 2017-18
Abstract: OBJECTIU GENERAL Reflexionar conjuntament sobre el concepte de lideratge ètic i de líder, aprofundint en les diferents teories sobre el lideratge i la seva aplicabilitat en els nostres entorns. OBJECTIU ESPECÍFICS Reflexionar al voltant dels diferents significats de lideratge. Construir conjuntament una definició de líder. Conèixer les principals teories del lideratge. Aprofundir en el concepte de lideratge ètic.
Abstract: GENERAL OBJECTIVE Reflect as a group on the concept of ethical leadership and of the leader, looking in depth at the various different theories of leadership and their applicability in our environments. SPECIFIC OBJECTIVES Reflect on the different meanings of leadership. Construct as a group a definition of leader. Understand the main theories of leadership. Look in depth at the concept of ethical leadership.
Abstract: OBJETIVO GENERAL Reflexionar conjuntamente sobre el concepto de liderazgo ético y de líder, profundizando en las diferentes teorías sobre el liderazgo y en su aplicabilidad a nuestros entornos. OBJETIVO ESPECÍFICOS Reflexionar en torno a los diferentes significados de liderazgo. Construir conjuntamente una definición de líder. Conocer las principales teorías del liderazgo. Profundizar en el concepto de liderazgo ético.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: 4315887 [4315887]
Study plan: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [1347]Català
3 p, 67.9 KB

Anglès
3 p, 70.3 KB

Castellà
3 p, 70.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-09-15, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir