Treball de Fi de Màster [43822]
Bernabeu Tamayo, Maria Dolores
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Master's Dissertation
Additional title: Trabajo de Fin de Máster
Date: 2017-18
Abstract: Desenvolupar les capacitats investigadores dels estudiants vers la planificació, realització, presentació i defensa d'un treball d'investigació sobre una àrea específica de les cures d'infermeria. La seva finalitat és propiciar l'aplicació de les habilitats i els coneixements adquirits en la resta dels mòduls del màster, així com facilitar el desenvolupament de competències rellevants.
Abstract: Develop students' research skills for the planning, undertaking, presentation and defence of a research project on a specific area of nursing care. The aim is to promote the application of skills and knowledge acquired on the other modules of the Master's Degree, and to facilitate the development of relevant skills.
Abstract: Desarrollar las capacidades investigadoras de los estudiantes con respecto a la planificación, realización, presentación y defensa de un trabajo de investigación sobre un área específica de los cuidados de enfermería. Su finalidad es propiciar la aplicación de las habilidades y los conocimientos adquiridos en el resto de los módulos del máster, así como facilitar el desarrollo de competencias relevantes.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: 4315887 [4315887]
Study plan: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [1347]Català
3 p, 70.0 KB

Anglès
3 p, 69.3 KB

Castellà
3 p, 70.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-09-15, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir